Antena Meniu Search
x

Ion Ţincu, şeful Poliţiei Locale, neagă că ar fi apelat la prostituate

"Sunt curat!" Asta spune Ion Ţincu, şeful Poliţiei Locale despre dosarul reţelei de prostituţie în care este chemat ca martor.

Vezi și

 La trei zile după ce a fost adus cu mandat la audieri, fostul prefect al Capitalei a vorbit în exclusivitate pentru Observator, despre scandalul care i-a pus în umbră cariera şi i-a afectat, citez, "bruma de viaţă personală".

Suspectat că ar fi avut relaţii cu o reţea de prostituţie, şeful Poliţiei Locale Bucureşti, a fost de negăsit după audierile de la Poliţia Capitalei.

Că face subiectul dosarului, în calitate de martor, e clar. Subiectul de presă e însă, sigur. Anchetatorii urmăreau de mai mult timp reţeaua de prostituate de lux.

Aşa ar fi aflat că unul dintre clienţi ar fi comandantul poliţiştilor locali. Maşina lui de serviciu a fost văzută de multe ori în zonele unde damele de companie obişnuiau să îşi ofere serviciile.

Deşi este doar martor în dosar, scandalul a lăsat deja urme adânci în viaţa fostului prefect. În casele călcate la începutul săptămânii de mascaţi, prostituatelor nu le e ruşine. Îşi fac treaba în continuare.

În cartier se ştie care sunt casele reţelei de traficanţi de carne vie. De teamă sau uneori din indiferenţă, nimeni nu se amestecă în treburile proxeneţilor sau ale fetelor lor.

După percheziţiile de la începutul săptămânii, 7 membri ai reţelei de prostituţie au fost reţinuţi de poliţie. Numai unul a rămas în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ion Ţincu, şeful Poliţiei Locale, neagă că ar fi apelat la prostituate