Antena Meniu Search
x

Cum ajută Isoterm la crearea confortului în casă prin sisteme de izolații adaptate

Persoanele care trăiesc la casă au parte de bucurii pe care viața la apartament nu le poate oferi. Spre exemplu, stresul bormașinilor vecinilor de deasupra este înlocuit cu relaxarea adusă de un ciripit în surdină sau de liniștea completă.

de Redactia Observator

la 17.05.2019, 14:46

Izolații în locuință
Sisteme de izolații adaptate, eficiente și durabile - pixabay.com

Persoanele care trăiesc la casă au parte de bucurii pe care viața la apartament nu le poate oferi. Spre exemplu, stresul bormașinilor vecinilor de deasupra este înlocuit cu relaxarea adusă de un ciripit în surdină sau de liniștea completă, ocazie numai bună de încărcat bateriile după o zi stresantă, după o săptămână epuizantă.

După confortul fonic tânjesc mulți oameni și salvarea lor este firma Isoterm, cea care prin izolația de spumă poliuretanică pe care o propune aduce și confort fonic, și confort termic – o ambianță plăcută - și elimină umezeala și alergenii.

Prin sisteme de izolații adaptate, eficiente și durabile

La casă pot fi izolate podeaua, pereții, acoperișul, podul/mansarda, așadar atât planurile orizontale, cât și cele verticale. Pentru aceste zone diferite există mai multe modalități prin care se aplică izolația.

Un lucru la fel de important este ce material izolator se aplică. Dacă vata minerală este populară, larg răspândită, spuma poliuretanică își câștigă treptat statutul de material-minune de izolație. Isoterm ne spune de ce:

  • izolația din spumă poliuretanică își păstrează proprietățile chiar și 80 de ani, lucru nemaiîntâlnit la altceva;

  • spuma izolatoare nu îngreunează suprafețele, se aplică complet uniform și ajunge să umple spații înguste care nu pot fi izolate altfel;

  • dacă este preparată și aplicată de profesioniști, performanțele ei superioare vor climatiza foarte bine casa;

  • izolația din spumă este non-toxică și oferă garanția unui trai fără poluanți, aspect la care producătorii de materiale de construcții încă mai au de lucru.

Pereții izolați cu sistemele dezvoltate de Isoterm nu permit infiltrarea apei și împiedică foarte mult degajarea căldurii înspre exterior. Izolația podelei și acoperișului, cu sisteme specifice bazate pe spumă poliuretanică, nu va fi afectată deloc de acțiunile de compresie sau ale gravitației, de presare etc.

Ideal este să fie răcoare plăcută vara și cald și bine iarna. Ideal este să nu existe igrasie sau umezeală, să nu se audă prin pereți, să nu se producă niciun condens în pod, praful să fie mai puțin – cu alte cuvinte, casa să fie un mediu perfect pentru sănătate, relaxare, odihnă și confort resimțit constant.

Se dorește prea mult? Nicidecum! Se doresc beneficiile izolării optime pentru crearea unui climat bun pentru a trăi decent în interiorul unei case. Este ceea ce face diferența dintre o simplă casă și un cămin primitor.

Prin argumente solide pro spumă poliuretanică

Isoterm:

  • face comparație pe site între spuma poliuretanică și alte materiale care pot izola o locuință, un imobil;

  • enumeră concret caracteristicile și beneficiile acestei spume cu caracter izolator;

  • arată care sunt cele două densități în care spuma izolatoare se folosește și la ce e bun fiecare rezultat în parte;

  • ilustrează ipostazele de aplicare a acestei izolații, pentru o înțelegere mai bună a manierei de utilizare;

  • oferă și sfaturi practice, pentru ca din ce în ce mai mulți români să aleagă acest izolator-minune atunci când ajung la această etapă a construirii unei case noi sau când renovează.

A avea confort acasă este foarte important, iar cei care locuiesc la casă sau care tocmai își construiesc una se interesează îndeaproape și fac eforturi pentru a transforma locuința în acasă, iar dacă sunt multe companii care promovează izolații care mai de care, există și Isoterm, care ajută realmente la crearea și menținerea acestui mult dorit confort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Cum ajută Isoterm la crearea confortului în casă prin sisteme de izolații adaptate