Antena Meniu Search
x

Tânăr italian îşi ucide prietenul român, la Vatra Dornei, în timp ce românul îşi bătea iubita

Un italian de 20 de ani este reţinut şi cercetat pentru omor, după ce l-a înjunghiat mortal, în spate pe prietenul său român, la care venise în vizită. Italianul a intervenit într-un scandal între român şi iubita sa, după ce a văzut că prietenul său a lovit-o în faţă pe tânără.

Italian îşi înjunghie mortal prietenul, la Vatra Dornei

Un italian de 20 de ani este reţinut şi cercetat pentru omor, după ce l-a înjunghiat mortal, în spate pe prietenul său român, la care venise în vizită.

Italianul a intervenit într-un scandal între român şi iubita sa, după ce a văzut că prietenul său a lovit-o în faţă pe tânără.

Italian îşi înjunghie mortal prietenul, la Vatra Dornei

Un italian în vârstă de 20 de ani a fost reținut și este cercetat pentru omor după ce a înjunghiat în spate un tânăr de 20 de ani din Vatra Dornei în timpul unei altercații în care a fost implicată și prietena tânărului, informează newsbucovina.ro.

Tânărul italian se afla în vizită la prietenul său, care locuia într-un apartament din Vatra Dornei, împreună cu iubita sa de 18 ani.

Românul şi-a lovit iubita cu pumnul în faţă, italianul a sărit în ajutorul fetei

La un moment dat, între cei doi a izbucnit un conflict, în timpul căruia românul şi-a lovit iubita cu pumnul în faţă.

Italianul a intervenit și i-a aplicat o lovitură cu un cuțit de bucătărie românului, în spate. Ulterior, fata a încercat să-şi ajute iubitul şi să oprească hemoragia puternică, însă nu a reuşit şi a sunat la 112.

Echipajul medical sosit la intervenţie nu a mai putut decât să constate decesul tânărului din Vatra Dornei.

Italianul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăr italian îşi ucide prietenul român, la Vatra Dornei, în timp ce românul îşi bătea iubita