Antena Meniu Search
x

Video Iubitorii de adrenalină se pot întâlni pe o pistă de carting, unică în Transilvania. Traseul are o lungime de 800m

Distracţie şi adrenalină. De asta au parte iubitorii de viteză, pe un circuit de carting, unic în Transilvania. Aflată la doar 5 kilometri de Dej, pista are o lungime de 800 de metri, iar cei care vor să încerce traseul trebuie să plătească între 30 şi 70 de lei.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 11.07.2021, 15:15

Vezi și

Un circuit de carturi, singurul de acest gen din zona Transilvaniei, este luat cu asalt zi de zi atât de copii dar şi de adulţi, împătimiţi ai motoarelor.

Circuitul lung de aproape 1 km se află în localitate Nires de lângă Dej, iar pentru a prinde un loc liber, ai nevoie de programare făcută cu câteva zile inainte, pentru că, deşi au multe carturi, cererea e foarte foarte mare. CIrcuitul e făcut exact ca unul de formulă şi complex, astfel că inclusiv piloţi de curse vin acolo să se antreneze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iubitorii de adrenalină se pot întâlni pe o pistă de carting, unică în Transilvania. Traseul are o lungime de 800m