Antena Meniu Search
x

Iubitorii de animale cer pedepse mai aspre pentru cei care bat necuvântătoare

După ce doi bărbaţi au schingiuit un câine, iar al treila a filmat totul cu telefonul mobil, iubitorii de animale, cer pedepse aspre pentru astfel de acte.

Vezi și

 După ce doi bărbaţi au schingiuit un câine, iar al treila a filmat totul cu telefonul mobil, iubitorii de animale, cer pedepse aspre pentru astfel de acte.

Oamenii s-au adunat astăzi în Piaţa Victoriei în semn de solidaritate cu Tasha, căţeluşa care în urmă cu aproape două săptămâni era filmată în timp ce, cu o cruzime de nedescris, i se tăia coada.

Căţeluşei îi este frică acum şi de cei care îi oferă dragoste. Vechii stăpâni au chinuit-o cu toporul.

Tinerii s-au distrat de minune de pe urma faptelor de o cruzime rara întâlnită. Ba mai mult şi-au postat isprava pe internet. Asta le-a adus însă câte 1500 de lei amendă şi o anchetă pe cap.

Şi pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete, astăzi, în centrul Capitalei a fost organizat un miting prin care iubitorii de animale cer pedepse aspre pentru măcelari.

Oamenii cer chiar şi închisoare pentru cei care schingiuiesc animalele. Cât despre patrupedele care trec prin astfel de experienţe, dacă sunt salvate, au şanse la un viitor mai bun.

Un stăpân şi-ar fi găsit şi Tasha. Unul din Marea Britanie. Până când acesta va veni să o ducă pe pământ englezesc, căţeluşa se află la vetrinarul care a tratat-o după ce coada i-a fost retezată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iubitorii de animale cer pedepse mai aspre pentru cei care bat necuvântătoare