Antena Meniu Search
x

Iulian Arba, campionul canotor, a trecut podul spre moarte

A visat să-i fie mireasă, dar el a murit înainte să ajungă la altar.Logodnica lui Iulian Arba, canotorul care a murit electrocutat la o partidă de pescuit, e răvăşită. Toată familia e în doliu. Sportivul de doar 26 de ani era singurul copil al Rodicăi Arba, triplă medaliată olimpică la canotaj.

Vezi și

A visat să-i fie mireasă, dar el a murit înainte să ajungă la altar.Logodnica lui Iulian Arba, canotorul care a murit electrocutat la o partidă de pescuit, e răvăşită. Toată familia e în doliu. Sportivul de doar 26 de ani era singurul copil al Rodicăi Arba, triplă medaliată olimpică la canotaj.  Soţul ei, şi el campion, a stat de vorbă cu reporterii Observator. Bărbatul a povestit că urma să devină socru şi că fiul lui era extrem de fericit. Colegii lui Iulian au spus că vor merge la înmormântare în echipă.

Iulian era singur la părinţi. Şi a fost crescut în spiritul tradiţiilor maramureşene. În februarie, ridica mândru un steag, la nunta unui prieten. Urma să fie şi el mire. Crescut ca un campion, tânârul iubea canotajul. Moştenise dragostea pentru sport de la părinţii lui.

În ziua în care a murit, Iulian trebuia să meargă la o nuntă, împreună cu logodnica lui. Înainte de petrecere, însă, a vrut un moment de relaxare.

Cu trupul străbătut de mii de volţi, Iulian a mai avut puterea doar să spună ce-a păţit. O vecină l-a ascultat şi-a fugit după ajutoare. Dar inima lui n-a mai rezistat până să ajungă medicii.

"Federaţia Română de Canotaj este alături de familia campioanei olimpice Rodica Arba în dureroasa încercare prin care trece. Sâmbătă, fiul lor Costel Iulian a decedat în urma unui stupid accident petrecut la pescuit. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!"

Vestea morţii lui a făcut înconjurul ţării. Pe site-ul Federaţiei Române de Canotaj a fost publicat deja un mesaj de condoleanţe. Iar colegii lui Iulian, de la Cluburile Steaua şi Dinamo din Bucureşti, s-au mobilizat.

Iulian Arba va fi înmormântat joi, la Sighetul Marmaţiei. Mama lui s-a întors din Neamţ, unde şi-a îngropat sora, ca să-şi conducă şi unicul copil pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Iulian Arba, campionul canotor, a trecut podul spre moarte