Antena Meniu Search
x

Iustin Covei, beizadea după gratii

Iustin Covei, spaima Craiovei, a ajuns după gratii. Fiu de judecător şi nepot de procuror, Covei a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare

Vezi și

Iustin Covei, spaima Craiovei, a ajuns după gratii. Fiu de judecător şi nepot de procuror, Covei a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare

Nu îi place să răspundă în faţa nimănui. Dar a răspuns în faţa legii. Dacă i-ar fi călcat tatălui pe urme, acum era judecător. Dacă urma modelul unchiului, era procuror. Dar Iustin Covei ales să fie de cealaltă parte a justiţiei. Şi este acum deţinut. A fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare.

Colecţia de infracţiuni a lui Covei s-a transformat într-un cazier de speriat. A provocat un accident, fără să aibă permis. A scăpat. A lovit un poliţist. Şi a rămas nepedepsit.

În 2009, s-a întins la conturile altora. Şi el, şi prietenii lui interlopi. Clonau carduri şi scoteau mici averi, de la bancomat. Un prejudiciu de un milion de euro. Camerele de supraveghere l-au surprins pe băiatul rău al Craiovei. Şi l-au trimis, temporar, după gratii.

Noua pasiune a lui Covei a devenit sala de forţe. După ce şi-a umflat muşchii, i-a tatuat. Şi a apărut într-un videoclip rap. După aflarea sentinţei finale, s-a predat singur. Acum nu mai e cale de întoarcere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Iustin Covei, beizadea după gratii