Antena Meniu Search
x

Ivanka Trump, fiica celui mai puternic om de pe planetă, își vinde pantofii în România

Cea mai puternică fiică din lume îşi vinde pantofii în România. Ivanka Trump a lansat o colecţie care a ajuns la vânzare şi pe site-urile de la noi, la reducere chiar. După ce a defilat în prezentările unor case de modă celebre, fostul model s-a apucat de afaceri şi are toate şansele să reuşească.

Vezi și

Cea mai puternică fiică din lume îşi vinde pantofii în România. Ivanka Trump a lansat o colecţie care a ajuns la vânzare şi pe site-urile de la noi, la reducere chiar. După ce a defilat în prezentările unor case de modă celebre, fostul model s-a apucat de afaceri şi are toate şansele să reuşească.

-Aş vrea să comand şi eu o pereche de pantofi din colecţia Ivankăi Trump. În cât timp ar ajunge?

-Termenul de livrare este între 1 şi 4 februarie. 

Aproape două săptămâni durează ca pantofii creaţi de fiica celui mai puternic om al planetei să ajungă în garderoba româncelor. Pe site-urile de la noi, pantofii făcuţi de Ivanka Trump sunt la reducere şi costă în jur de 300 de lei.

Pe acelaşi subiect

-Sunt produşi în China şi în Taiwan. Investiţia este probabil în materiale de o calitate mediocră. Iar cu manoperă mai ieftină, atunci şi produsul iese şi ceva mai ieftin. 

Colecţia este una controversată, mai ales că în momentul în care a fost lansată, Ivanka a fost acuzată că s-a inspirat din creaţiile marilor designeri. 

-Este un escarpen cu vârful ascuţit şi cu tocul gros. Este un model pe care toate brandurile cunoscute îl au. Tot ceea ce îi diferenţiază este imprimeul. 

Aceasta pare să fie şi cheia succesului. Fostul model nu a creat produse exclusiviste, ci s-a adresat femeilor cu venituri nu foarte mari. 

-După doar câţiva ani de la lansarea liniei vestimentare şi de accesorii, a ajuns la impresionanta cifră de afaceri de 100 de milioane de dolari. Sunt deigneri cu review-uri foarte bune, extrem de talentaţi, care nu câştigă nici măcar 1% din încasările Ivankăi Trump. 

Ivanka a moştenit pasiunea pentru modă de la mama sa, Ivana. Iar de la tată, simţul pentru afaceri profitabile. Donald Trump are o avere estimată la aproape 4 miliarde de dolari.

-Şi Ivana a fost model la rândul ei. După divorţul de Donald Trump a avut propria sa linie de bijuterii, de haine, chiar şi de produse de beauty.

Pasiune pe care şi Donald Trump a avut-o. Propria colecţie vestimentară a fost vândută timp de 10 ani într-un centru comercial celebru, până de curând.

-Anul acesta a fost retrasă de pe piaţă. Asta pentru că în urma remarcelor sale rasiste împotriva femeilor, proprietarul a decis să nu mai comercializeze linia lui Trump. 

Pe 11 ianuarie şi Ivanka a anunţat că se retrage din conducerea afacerilor familiei, cât şi din compania ce deţine liniile vestimentare şi de accesorii pentru că îşi doreşte să devină consilier prezidenţial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Ivanka Trump, fiica celui mai puternic om de pe planetă, își vinde pantofii în România