Antena Meniu Search
x

Izvorul care aduce virilitate

Patru izvoare cu proprietăţi afrodiziace îi scapă pe bărbaţi de orice problemă. Minunea a fost descoperită întâmplător de un bătrân, care a vrut să se trateze de reumatism.

Vezi și

 Patru izvoare cu proprietăţi afrodiziace îi scapă pe bărbaţi de orice problemă. Minunea a fost descoperită întâmplător de un bătrân, care a vrut să se trateze de reumatism, dar s-a trezit viril peste noapte.

În izvoarele limpezi de la Cervenia, mulţi români şi-au găsit fericirea. Se spune că apa de aici e bună pentru femei mai ales dacă o beau bărbaţii. Opt izvoare ţâşnesc din curtea căminului de bătrâni de aici. Fiecare, cu un alt efect miraculos.

De atunci, vestea s-a răspândit în toate casele din Cervenia. Aici, bărbaţii se laudă cu performanţe de invidiat. Pentru apa miraculoasă, bat acum drumul oameni din toată ţara. Tratamentul e gratuit şi nu are efecte adverse.

Şi dacă orice e atins de apa de aici creşte, domnul din imagini şi-a udat şi părul. Speră ca în curând să se vadă efectul. Comoara de la Cervenia, lăsată în paragină de ani întregi, ar putea atrage mii de turişti din toată lumea în micul sat din Teleorman. Numai să crească un pic şi încrederea investitorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Izvorul care aduce virilitate