Antena Meniu Search
x

Jaf armat într-o bancă din Bacău!

Un hoţ mascat şi înarmat a prădat o bancă din Bacău! Ar fi folosit şi un spray lacrimogen, ca să fie şi mai convingător. Casiera a trecut prin spaima vieţii ei, când i s-a pus pistolul la tâmplă.

Vezi și

A reuşit să ajungă la butonul de panică, dar până să apară întăririle, prădătorul a dispărut. A luat cu el toţi banii care erau în bancă atunci când a dat lovitura. Acum, e cel mai căutat om din România.

Domnul în palton era la ghişeu, când uşa băncii din Bacău s-a deschis rapid. Nu a intrat un client obişnuit cu un diplomat în mână. Ci un bandit înarmat gata să facă orice pentru banii altora. Pregătit să ucidă.

S-a dus direct la casieriţă cu pistolul ridicat. Nu i-a luat viaţa, dar i-a răpit vederea temporar cu un spray lacrimogen. I-a cerut toţi banii şi a fugit. Agenţii de pază fuseseră deja chemaţi. Primul pe urmele hoţului a plecat însă tot martorul.

Era în siguranţă, dar şocul ameninţării cu arma fusese prea mare. Între timp, au venit şi şefii ei, ca să vadă cât de mare e paguba. Anchetatorii au căutat indicii care să-i ducă la identificarea hoţului. Poate o amprentă pe uşă. La această oră îl caută toţi poliţiştii din Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Jaf armat într-o bancă din Bacău!