Antena Meniu Search
x

Jaf în plină zi la o sală de jocuri din Constanţa

Un bărbat a profitat că în cazinou era o singură angajată, a atacat-o cu un spray paralizant, după care a fugit cu un pumn de bani.

Vezi și

Un bărbat a profitat că în cazinou era o singură angajată, a atacat-o cu un spray paralizant, după care a fugit cu un pumn de bani. 

În mai puţin de două minute. Să fie sigur că nu-l prind agenţii de pază a lăsat în casă peste zece mii de lei şi a fugit doar cu două. Poliţiştii sunt acum pe urmele sale. Era puţin trecut de ora 16.00. La dispeceratul unei firme de pază s-a dat alarma. Casiera unei săli de jocuri de noroc a apăsat butonul de panica. Un barbat necunoscut a atacat-o cu un spray paralizant, după care a fugit cu banii din încasări.

De cand angajata a apasat pe butonul de panica si pana la sosirea primului echipaj de la firma de paza nu a furat decat un minut si 13 secunde. A fost insa suficient pentru hot sa ia banii si sa dispara. A mintit-o ca este prieten de-al meu, domnisoara n-a verificat, l-a crezut ca arata foarte bine, prezenta incredere, si la un moment dat i-a dat cu spray in ochi, i-a luat din sertar si ce a apucat sa ia cu mana in jur de 2000 de lei si a disparut.

Grăbit să dispară, a lăsat în sertar mai mulţi bani decât a luat. 10 mii de lei. Şi destule probe ca poliţiştii să-l prindă. Oamenii legii speră să-l găsească repede cu ajutorul înregistrărilor de pe camerele de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Jaf în plină zi la o sală de jocuri din Constanţa