Antena Meniu Search
x

Jaful secolului s-a dat cu o surubelnita

Tablourile de 300 de milioane de euro furate de la Rotterdam sunt intregi si gata sa fie predate. O spun chiar hotii

Vezi și

Fata in fata cu hotii, olandezilor nu le-a venit sa creada cum au pierdut 300 de milioane de euro de la muzeul din Rotterdam. Jaful secolului s-a dat la surubelnita! “Acesta este dispozitivul folosit, respectiv o surubelnita. Va avea probleme foarte mari societatea care asigura securitatea”, a declarat avocatul Maria Vasii.

La noua luni de la jaf, n-a aparut nicio urma din cele sapte tablouri furate din muzeul olandez. Hotii spun insa ca panzele ar fi puse la loc sigur. La fel le-ar fi spus anchetatorilor si Natasha, frumoasa romanca implicata in jaful secolului. Fata de 19 ani este arestata in Rotterdam. “Avem nevoie de informatii din cadrul anchetei din Romania pentru cazul de la Curtea olandeza. Dar si ei au nevoie de informatii din Olanda pentru cazul din Romania”, a mentionat Jeichien De Graaff, purtator de cuvant al Departamentului de Justitie Rotterdam.

In cel mai negru senariu, operele semnate de Picasso, Matisse, Monet si Gauguin ar fi fost puse pe jar de mama unuia dintre hoti. La propriu. In laboratorul criminalistic s-ar fi gasit cateva capse metalice si urme de vopsea veche de peste 100 de ani. Cinci dintre panzele furate de la Rotterdam au o vechime de peste un secol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Jaful secolului s-a dat cu o surubelnita