Antena Meniu Search
x

Jale mare la înmormântarea Elizei, tânăra ucisă în bătaie de monstrul de pe Facebook

La înmormântarea tinerei violate şi omorâte în bătaie de ucigaşul de pe Facebook a fost jale mare. N-a mai fost nimeni să-i şteargă lacrimile tatălui, aşa cum a făcut-o Eliza înainte să se stingă

Vezi și

La înmormântarea tinerei violate şi omorâte în bătaie de ucigaşul de pe Facebook a fost jale mare. N-a mai fost nimeni să-i şteargă lacrimile tatălui, aşa cum a făcut-o Eliza înainte să se stingă

Tatăl Elizei visa să o conducă la altar, în rochie albă. Să îi zâmbească, la fel ca în poze. Buchetul de mireasă s-a transformat, după o întâlnire cu un criminal, în coroane funerare. Sicriul alb a fost purtat pe umeri, spre cimitir, în ritmul bătăilor de tobă. La înmormântarea Elizei, au răsunat acorduri de jale.

Dar un bărbat cunoscut pe Facebook i-a furat inima şi apoi i-a luat viaţa. A violat-o, a spulberat-o în bătaie şi a lăsat-o să se târască pentru viaţa ei. Tânăra a ajuns la spital cu faţa umflată, de nerecunoscut. Medicii i-au cusut tăieturile de la gât. Ultimele poze cu Eliza în viaţă sunt înfiorătoare.

A fost zi de doliu în toată Alexandria. Sute de oameni au condus-o pe Eliza spre mormânt. Mulţi i-au fost prieteni. Unii i-au auzit numele, la televizor, doar după ce a fost adusă în pragul morţii.

La 30 de ani, ar fi căzut în capcana violentă a acestui bărbat cu două feţe. Poza în soţul devotat, dar era mereu în căutarea unei aventuri pe Facebook. Clădise o familie, dar distrusese oameni în bătaie, în tâlhăriile lui violente pentru care a şi fost închis. Îl cheamă Nicu. Acum şase luni, ar fi atacat altă tânără. Poliţiştii l-au eliberat, din lipsă de probe. A ajuns după gratii, abia acum. Dar Eliza e în pământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Jale mare la înmormântarea Elizei, tânăra ucisă în bătaie de monstrul de pe Facebook