Antena Meniu Search
x

Jean Pădureanu a fost eliberat

Jean Pădureanu este cel de-al doilea condamnat în dosarul transferurilor care iese din închisoare, după George Copos. De astăzi, Pădureanu e liber.

Vezi și

Jean Pădureanu este cel de-al doilea condamnat în dosarul transferurilor care iese din închisoare, după George Copos. De astăzi, Pădureanu e liber. 

Şi în sală a părut că uită pentru ce a venit. Fostul şef al Gloriei Bistriţa, acum în vârstă de 80 de ani, suferă de 5 boli grave, printre care Alzheimer, demenţă senilă şi diabet sever.

Experienţa din spatele gratiilor l-a ajutat pe Jean Pădureanu să-şi pună ordine în viaţă şi în gânduri. De un lucru e sigur.

Pădureanu nu a putut să scrie şi el o carte ca să-şi scurteze din pedeapsă, precum George Copos sau Gigi Becali. Deşi avea în plan "amintiri din cooperativa fotbalului românesc". Fişa lui medicală cuprinde 5 afecţiuni: Alzheimer, diabet sever, demenţă mixtă, o boală vasculară şi trebuie operat de prostată.

Jean Pădureanu a primit ani şi 4 luni de închisoare pe 4 martie în dosarul transferurilor, iar zilele trecute i-a fost aprobată eliberarea condiţionată. Procurorii au contestat decizia la Tribunalul Ilfov, pe motiv că Pădureanu nu a achitat prejudiciul.

Dintre cei 8 grei ai fotbalului românesc, condamnaţi în dosarul transferurilor, primul care a fost eliberat este George Copos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Jean Pădureanu a fost eliberat