Antena Meniu Search
x

Jeep distrus complet într-un stâlp de beton din Baia Mare, caroseria a sărit de pe șasiu

Un bărbat din Baia Mare a ajuns la spital alături de alte două persoane, după ce s-a înfipt cu jeep-ul într-un stâlp de beton. Nu avea permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.08.2020, 11:18

  • Mașina s-a dezintegrat la impact
  • Șoferul nu avea permis de concudere

Accident a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la miezul nopții. Din primele informații obținute de polițiști, un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, care nu deținea un permis valabil de conducere, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stâlp.

Patru persoane au fost rănite în urma impactului, dintre care una a refuzat transportul la spital.

"Detașamentului Baia Mare a intervenit la un accident rutier pe Valea Borcutului. În urma accidentului au rezultat 4 victime din care una a rămas încarcerată. La locul accidentului s-au deplasat și echipajele medicale ale S.M.U.R.D. și S.A.J. Trei dintre victime (34, 14 și 30 de ani) au fost transportate la spital de către echipajele medicale. O persoană a refuzat transportul la spital", se arată în comunicatul ISU Maramureș.

Accident Baia Mare

"În data de 23.08.2020, la orele 23:50, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat de 34 de ani din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi pasageri din autoturism, dintre care un minor de 14 ani. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale", transmite și IPJ Maramureș.

Potrivit actualmm.ro, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta nu avea permis de conducere, iar autoturismul implicat în accident nu era înmatriculat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Jeep distrus complet într-un stâlp de beton din Baia Mare, caroseria a sărit de pe șasiu