Antena Meniu Search
x

Job de vis

Anca, un tânăr consultant în turism, are sarcină de serviciu ca, timp de 12 luni, să viziteze 25 de ţări exotice şi să stea în cele mai luxoase hoteluri.

Vezi și

 Anca, un tânăr consultant în turism, are sarcină de serviciu ca, timp de 12 luni, să viziteze 25 de ţări exotice şi să stea în cele mai luxoase hoteluri. Aventura a început acum două luni, iar prima sarcină de serviciu a avut ca decor insulele din Caraibe.

Dacă unii angajaţi visează o viaţă întreagă să vadă măcar câteva zile astfel de plaje superbe, Anca se bucură deja de două luni de astfel de privelişti.

Ea şi-a convins şefii că doar dacă ajunge la faţa locului va putea transmite românilor ce înseamnă cu adevărat un concediu exotic. Iar planul ei a fost atât de convingător încât a primit acordul să plece în toate destinaţiile la care a visat. Călătoria ei nu a fost însă lipsită de surprize.

Drumul Ancăi a început în Republica Dominicană, a continuat cu scurte vizite în mai multe insule mici pentru ca apoi să stea câteva săptămâni în Cuba. Anca se odihneşte câteva zile în Ecuador, apoi trece iar la muncă.

Va pleca în Arhipelagul Galapagos, celebru pentru broaştele ţestoase gigant. De acolo va zbura în Peru şi Argentina, unde va "locui" o lună. Va parcurge 60 de mii de kilometri în total, adică o dată şi jumătate lungimea Ecuatorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Job de vis