Antena Meniu Search
x

Joey Kelly salvează maidanezii

Un fost membru al celebrei formaţii din anii '90, Kelly Family, a venit în România. Nu să cânte ci să salveze maidanezii!

Vezi și

Ar fi luat în braţe toţi căţeluşii deodată, dacă ar fi putut! Îmbrăcat sport, cu o şapcă pe cap, Joey Kelly, fostul membru al legendarei trupe care făcea furori acum 20 de ani, şi-a ales cu greu favoriţii. Sunt zece pui fără stăpăn, pe care-i va duce în ţara care l-a adoptat - Germania.

Puii sunt aici de câteva săptămâni. Vor ajunge în Germania şi vor fi adoptaţi foarte repede. Oamenii îi vor lua pentru că sunt micuţi şi sănătoşi.

Şi drăgălaşi, peste toate. Dincolo de graniţe, vor avea familie care să-i îngrijească. Câţiva dintre pui vor ajunge chiar la câţiva dintre prietenii fostului cântăreţ. În urmă, însă, vor rămâne problemele maidanezilor din România.

Joey are 42 de ani şi, de când nu mai face muzică, face sport. Locuieşte în Germania, unde are o fermă în care a adunat zeci de animale pe care le îngrijeşte. Lor li s-ar putea alătura, poate, şi unul dintre căţeii luaţi din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Joey Kelly salvează maidanezii