Antena Meniu Search
x

Un judecator, amenintat cu moartea de fiul unui politist din Constanta

Un judecator a fost scuipat si amenintat cu moartea, pentru ca a dat dovada de spirit civic! Magistratul aproape ca a fost luat la bataie de fata cu sotia si cu fetita. Agresorul e un baiat de bani gata din Constanta, fiu de politist si fost patron de club.

Vezi și

Judecatorul l-a certat pentru ca a confundat statia de autobuz cu toaleta. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un baiat de bani gata cere pedeapsa cu moartea pentru un judecator! Cu tupeu, fara jena, arunca amenintare dupa amenintare. Magistratul a fost amenintat, scuipat si aproape luat la bataie. De Adrian Stefanian - 27 de ani. Prietenii de bani gata ii mai spun si Cretu.

Fiul unui fost comisar sef din Constanta, nu a ezitat sa injure un tata, de fata cu fiica lui de sase ani. O rasplata violenta, pentru o lectie de spirit civic predata cu cateva ore mai devreme.

Batausul a confundat pubelele de gunoi cu toaleta. De la volanul masinii sale, judecatorul i-a batut obrazul. Insa Adrian Stefanian nu a apreciat lectia de bun simt. A inceput o avalansa de injuraturi si o cursa pentru razbunare.

A demarat in tromba, pe strazile Constantei, in urmarirea judecatorului. In fata unei bariere, la Poarta 1 de acces in port, victima si-a reintalnit agresorul.

Tanarul a iesit furios din masina si s-a indreptat catre magistrat. L-a lovit prin geamul deschis. L-a scuipat si l-a amenintat, de fata cu familia lui.

Dupa cativa pumni in tabla masinii, bariera s-a ridicat pentru salvarea soferului amenintat. Un apel la 112 i-a adus si pe politisti. Fostii colegi ai tatalui sau l-au eliberat rapid. Fara ca macar sa il testeze cu fiola, desi ar fi mirosit a alcool. O patima in care a cazut inca de cand detinea un club de fite in Constanta. Clubul s-a inchis, dupa ce devenise un magnet al drogatilor. Patima a ramas.

In ultimii ani, fiul fostului politist a incalcat legea de cate ori a avut ocazia. A primit trei ani de inchisoare, dar fara executare, pentru clonare de carduri.

Cu aceeasi pasiune arzatoare si-ar fi pedepesit si datornicii. Ii inchidea intr-un sicriu ore intregi, pentru lungi sedinte de tortura. Va fi judecat si pentru asta. Insa va ajunge in fata magistratilor, direct din inchisoare.

Acum este inchis pentru 29 de zile, pentru amenintarile de la bariera. Politistul care a omis sa il testeze cu fiola a primit doar o amenda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un judecator, amenintat cu moartea de fiul unui politist din Constanta