Antena Meniu Search
x

Judecătorii au decis că Gică Popescu poate fi eliberat condiţionat

Gică Popescu este închis din luna martie anul trecut, după ce a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor. Dintre cei condamnaţi în acest dosar, au fost eliberaţi până acum Jean Pădureanu şi George Copos

Vezi și

Gică Popescu este închis din luna martie anul trecut, după ce a fost condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor. Dintre cei condamnaţi în acest dosar, au fost eliberaţi până acum Jean Pădureanu şi George Copos.

Fostul căpital al naţionalei de fotbal a ajuns la judecătoria sectorului 4 în această dimineaţă, alături de alţi deţinuţi care speră să obţină eliberarea condţtionată.

Comisia special de la Penitenciaru Jilava a propus, săptămâna trecută, eliberarea condiţionată a lui Gică Popescu, condamnat la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare în Dosarul Transferurilor. Şi asta, chiar dacă a ispăşit doar un an şi 7 luni de închisoare. Cât timp a stat în spatele gratiilor, Gică Popescu a avut un comportament foarte bun, şi a fost recompensat pentru asta cu zile de permisie. Mai mult chiar, el a muncit în penitenciar, dar a şi scris patru cărţi în celulă. Procurorul de şedinţă s-a opus însă eliberării, spunând că Gică trebuie să execute două treimi din pedeapsă. 

Decizia de azi a judecătorilor nu este definitivă, aceasta putând fi atacată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Judecătorii au decis că Gică Popescu poate fi eliberat condiţionat