Antena Meniu Search
x

Juniorul de la Steaua bătut crunt a ieşit din spital

Spune că au fost zile chinuitoare şi dureroase şi că se teme pentru viitorul lui. Tânărul de 17 ani a fost operat deja de două ori, iar medicii îl vor supraveghea în continuare, acasă. Tot acasă îl vor audia şi poliţiştii, mâine.

Vezi și

Băiatul se simte mai bine acum, după o săptămână de chin şi operaţii. Cu faţa plină de bandaje şi de urmele loviturilor.

Încă îți mai amintește momentul groaznic.

A venit din spatele meu, s-a pus în faţa mea şi mi-a dat una pe nepregătite. N-am avut timp nici măcar să fac nimic. După aia mi-am pierdut cunoştinţa, nu mai ştiu ce s-a întâmplat.

Era vineri, 13. În faţa liceului Mircea Eliade, din Capitală. În jurul orei 10, Alexandru a fost aşteptat la gardul şcolii. Un coleg filma dinainte să înceapă măcelul.

SINCRON TATĂL FOTBALISTULUI, LOC_16_TATA_SPITAL

Ăla care filma de zor şi se chinuia să filmeze, ăla e primul pe care vreau să-l identific. Cine este ca să pot să-l trag la răspundere.. spune tatăl băiatului.

După bătaie, Alexandru a fost dus, de urgenţă, la spital. În 7 zile a fost operat de două ori. Nasul îl are fracturat în mai multe locuri. Iar bătăuşii i-au rupt şi două coaste.

Reporter: Cum a fost perioada asta pentru tine?

Alexandru, victimă: Foarte grea vă daţi seama, chinuitoare. Îmi pare rău că nu vă pot relata acum cele întâmplate, dar prefer mai întâi să spun organelor abilitate.

Poliţiştii nu l-au audiat încă pe Alexandru. Juniorul din poarta Stelei va da declaraţii mâine, acasă. Tatăl lui vrea ca vinovaţii să plătească.

Urmează acele două plângeri penale. În acea plângere o să fie toţi cei 13 copii care au participat, 12 fără băiatul meu +04.13 pentru că au fost de faţă acolo şi ştiu mai bine ce s-a întâmplat, spune tatăl băiatului.

Până atunci, singura îngrijorare a lui Alexandru este cariera de fotbalist.

Speră să se refacă repede şi să se întoarcă pe teren. Altfel poate să piardă toţi ani în care a muncit ca să ajungă un fotbalist adevărat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Juniorul de la Steaua bătut crunt a ieşit din spital