Antena Meniu Search
x

Juniorul de la Steaua, snopit în bătaie, a depus plângere la Poliţie

S-a internat pentru a doua oară şi retrăieşte în fiecare zi coşmarul prin care a trecut în urmă cu o lună. Juniorul de la Steaua care a fost lăsat într-o baltă de sânge, în faţa liceului, de un coleg de clasă, a mai stat încă o săptămână în spital.

Vezi și

Nu este zi în care să nu retrăiască clipele de coşmar. Tânărul fotbalist de 17 ani, care avea o carieră strălucită în faţă, revede mereu, cu ochii minţii, pumnul care l-a pus la pământ.

Lovitura a venit din partea unui coleg de clasă. Era vineri, 13 decembrie.

A trecut deja prin două operaţii, pentru că a avut nasul spart. Durerile cumplite de cap l-au făcut acum să se întoarcă din nou în spital.

A ieşit azi, dar peste câteva luni va trece printr-o nouă intervenţie.

La şcoală nu a ajuns. I-ar fi greu să-şi privească agresorul în ochi. Îl doare şi că mai are de aşteptat luni bune, până poate să revină pe teren. Tânărul este considerat un talent, chiar de Helmut Duckadam.

Tatăl lui Alexandru a depus acum patru plângeri la poliţie. Una pentru cel care i-a bătut fiul. Una pentru cel care a filmat totul şi două pentru colegii care au stat pe margine şi nu au intervenit.

Reprezentanţii liceului Mircea Eliade, în faţa căruia a avut loc scandalul nu au aplicat până acum, nicio o sancţiune tânărului bătăuş. La ultimul consiliu s-a luat însă în discuţie posibilitatea ca elevul să fie exmatriculat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Juniorul de la Steaua, snopit în bătaie, a depus plângere la Poliţie