Antena Meniu Search
x

Kassandra, fetiţa adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu, vrea cadou o nouă operație

De Sfântul Nicolae, Kassandra, fetiţa adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu, nu aşteaptă dulciuri. Speră să aibă şansa unei noi operaţii care o va aduce mai aproape de visul său. Acela de-a fi un copil normal

Vezi și

De Sfântul Nicolae, Kassandra, fetiţa adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu, nu aşteaptă dulciuri. Speră să aibă şansa unei noi operaţii care o va aduce mai aproape de visul său. Acela de-a fi un copil normal.

Primii ani din viaţă i-au fost marcaţi de suferinţă. A fost părăsită de mamă şi chinuită de bunică. Cea de-a 37 operaţie, care va fi făcută în Franţa, costă 10.000 de euro. Intervenţia a fost programată la începutul lunii decembrie. 

Kassandra e acum un exemplu pentru cei din jur, pentru că a fost adoptată. Soţii Rotariu au ajutat-o să depăşească traumele. În faţa ei, Dana şi Iosif nu se plâng niciodată. Nici atunci când se tem că nu vor avea bani să o ducă la următoarea operaţie. Sunt sume uriaşe de care copila are nevoie la fiecare intervenţie. Soţii Rotariu vorbesc puţin despre aceste nevoi. Speră în ajutorul celor din jur şi îşi pun nădejdea în Dumnezeu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Kassandra, fetiţa adoptivă a fostului internaţional Iosif Rotariu, vrea cadou o nouă operație