Antena Meniu Search
x

Kassandra se pregăteşte pentru o nouă operaţie. A 41-a!

Kassandra se pregăteşte pentru o nouă operaţie, în drumul spre a redeveni un copil normal. La exact un an de la maratonul pe care colegul nostru, Daniel Osmanovici, l-a făcut pentru ea, amândoi au vorbit şi s-au încurajat reciproc.

Vezi și

 Kassandra se pregãtește pentru o nouã operație, în drumul spre a redeveni un copil normal. La exact un an de la maratonul pe care colegul nostru, Daniel Osmanovici, l-a fãcut pentru ea, amândoi au vorbit și s-au încurajat reciproc. Și-au amintit de ce 37 de ore pe care Daniel le-a petrecut în direct, pentru a 37-a operație a Kassandrei. Ea a mai trecut printr-o intervenție anul acesta, iar acum se pregãtește pentru încã trei, în Franța.

E o bucurie de fiecare dată. Să-şi vorbească. Între Daniel Osmanovici şi Kassandra, copila de 10 ani care a demonstrat că iubirea vindecă orice rană, s-a legat o relaţie specială.

Daniel a luptat pentru Kassandra, fix acum un an, într-un maraton de 37 de ore. A prezentat cel mai lung buletin meteo din lume şi a reuşit să strângă banii de care fiica adoptivă a soţilor Rotariu avea nevoie pentru operaţia cu numărul 37.

Kassandra va ajunge astfel la operaţia cu numărul 41. Pe toate le-a depăşit cu zâmbetul pe buze.

Fetița a avut o copilărie chinuită. A fost abandonată de mamă şi a fost torturată de propria bunică. Arsă cu ţigara şi aruncată de la etaj. Soţii Rotariu au adoptat-o şi astfel, Kasi şi-a găsit un cămin adevărat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Kassandra se pregăteşte pentru o nouă operaţie. A 41-a!