Antena Meniu Search
x

Solistul Prodigy, găsit mort în casă. Keith Flint a murit la 49 de ani

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit mort în casa sa din Anglia. Solistul Prodigy a murit la vârsta de 49 de ani, la locuinţa sa din Dunmow, Essex.

Keith Flint, vocalistul The Prodygy
Keith Flint, solistul The Prodigy, a murit la vârsta de 49 de ani - Hepta

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit mort în casa sa din Anglia.

Solistul Prodigy a murit la vârsta de 49 de ani, la locuinţa sa din Dunmow, Essex. Poliţia şi mai multe ambulanţe au intervenit la casa artistului.

A murit Keith Flint, solistul trupei Prodigy

Cântărețul Keith Flint, solistul trupei Prodigy, cunoscut cel mai bine pentru melodia "Firestarter", a fost găsit moart în casa sa din Anglia. Avea doar 49 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupul cântăreţului a fost descoperită de poliție în această dimineaţă, după ce o ambulanță a răspuns la un apel potrivit căruia un bărbat era inconștient.

"Am fost chemați de un bărbat la o adresă din Brook Hill, North End, imediat după ora 8.10 dimineața. Din păcate, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort, iar apropiaţii săi au fost informați. Moartea nu este tratată ca suspectă și un dosar va fi pregătit pentru medicul legist", a declarat un purtător de cuvânt al poliției Essex într-o declarație.

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Solistul Prodigy, găsit mort în casă. Keith Flint a murit la 49 de ani