Antena Meniu Search
x

Kovacs Peter: "UDMR e deschisă la mai multe soluții, inclusiv alegeri anticipate sau guvern tehnocrat!"

Președintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a susținut că Uniunea apreciază decizia premierului Victor Ponta de a-și asuma responsabilitatea politică și este deschisă la discuții privind mai multe soluții de rezolvare a situației actuale, inclusiv alegeri anticipate.

 Președintele executiv al UDMR, Kovacs Peter, a susținut, într-o postare pe o rețea de socializare, că Uniunea apreciază decizia premierului Victor Ponta de a-și asuma responsabilitatea politică și este deschisă la discuții privind mai multe soluții de rezolvare a situației actuale, inclusiv alegeri anticipate, guvern tehnocrat sau sprijinirea actualei coaliții guvernamentale ori a unei alte coaliții majoritare nou formată.

'Apreciem decizia premierului, prin care își asumă responsabilitatea politică pentru cele întâmplate. În afara variantei sprijinirii actualei coaliții, UDMR este deschisă pentru discuții privind următoarele posibile soluții: alcătuirea unei noi majorități parlamentare, susținerea unui guvern minoritar numit de actuala opoziție, organizarea de alegeri anticipate sau formarea unui guvern tehnocrat', a afirmat Kovacs Peter, într-o postare pe Facebook.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri că premierul Victor Ponta își depune mandatul iar la ora 13,00 va avea loc o ședință a Coaliției pentru a se stabili calea de urmat.

Sursa: agerpres.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Kovacs Peter: "UDMR e deschisă la mai multe soluții, inclusiv alegeri anticipate sau guvern tehnocrat!"