Antena Meniu Search
x

La 10 ani, imaginaţia şi talentul au făcut-o vedetă în Marea Britanie

Claudia a cucerit Londra cu o poveste de prietenie între Yeti şi o fetiţă. Tânăra din România a fost remarcată la festivalul internaţional de scenarii pentru teatru. Piesa ei nu rămâne într-un sertar, ci va fi pusă în scenă timp de un an.

Vezi și

 "Prietenosul Yeti". Aşa se numeşte povestea Claudiei. O poveste scrisă în acte, exact ca o piesă de teatru. N-a vrut să ne spună prea multe despre opera ei. Nu are voie - contractul de exclusivitate, semnat deja la Londra nu o lasă. "Prietenosul Yeti" se va juca la St James Theatre.

La 10 ani, Claudia a cucerit Londra. A câştigat premiul pentru cea mai promiţătoare piesă de teatru la International Playwriting Competition, unde au participat 25 de ţări.

Claudia a fost cea mai tânără dintre concureţi şi a reuşit să stabiliească şi o premieră la concursul unde, în mod normal vin doar copii de peste 16 ani. Dar Claudia este specială. Şi ştie că o poveste poate să facă minuni.

În viaţă, Claudia are ţinte foarte clare. Mai ceva ca un om mare. Adică să-şi facă afacerea ei, de design interior. De aceea Claudia este o provocare pentru profesori.

Iar Claudia e imaginea României nu doar la Londra. A luat premii şi la Bruxelles şi în Croaţia. Este o balerină de succes şi, culmea, cu multe premii şi la matematică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » La 10 ani, imaginaţia şi talentul au făcut-o vedetă în Marea Britanie