Antena Meniu Search
x

La 11 ani, copiii se droghează

Vârsta medie la care copiii încep să se drogheze a scăzut alarmant. 11 ani. Nu e o glumă.Este vârsta la care se experimentează somniferele, amfetamina sau etnobotanicele

Vezi și

Vârsta medie la care copiii încep să se drogheze a scăzut alarmant. 11 ani. Nu e o glumă.Este vârsta la care se experimentează somniferele, amfetamina sau etnobotanicele. 

O arată Raportul Naţional Antidrog. Lucian este acum adult. Sub tratament cu metadonă. Dar primele droguri le-a încercat când abia îşi luase buletinul. La o petrecere. Anii grei prin care a trecut i-ar da înapoi, dar nu mai poate. Nici el, nici mama lui nu pot acum decât să-ncerce drumul vindecării.

Lucian nu avea nici 15 ani când a început să se drogheze. La o petrecere a unei colege din şcoala generală. Au trecut doar doi ani până a descoperit, în acelaşi anturaj, heroina.

Eliza, mama lui Lucian, s-a trezit dintr-o dată cu un copil pe care nu îl recunoştea. Pe atunci era deja dependent de heroină. Şi pentru praful alb ar fi făcut orice.

În prezent, Raportul Naţional Antidrog, arată că vârsta medie la care copiii încearcă drogurile este de 11 ani. Şi cifrele sunt în continuă scădere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » La 11 ani, copiii se droghează