Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La 92 de ani, l-a ucis şi l-a tranşat pe singurul om care îl ajuta!

Bătrânul care a măcelărit un bărbat cu jumătate de secol mai tânăr i-a condus pe anchetatori la fântâna în care i-a ascuns trupul. A recunoscut că l-a măcelărit în ziua de Florii. Cel care i-a descoperit cadavrul este chiar fiul victimei, un băiat de 14 ani.

de Redactia Observator

la 25.04.2014 , 21:21

 Un bătrânel cu şapcă pe cap şi adus de spate intră în curtea casei, însoţit de poliţişti. Pe umerii lui atârna greutatea unei crime de o cruzime înfricoşătoare. Ar fi putut fi un bunic blând cu multe poveşti de spus nepoţilor. Dar e un ucigaş de 92 de ani. Povestea lui e una de groază, iar el e personajul principal. Cei care o ascultă cu atenţie sunt anchetatorii.

L-ar fi ucis în ziua sfântă de Florii. Apoi l-a tranşat ca să îl poată ascunde mai uşor. I-a cărat trupul, bucată cu bucată, şi l-a aruncat într-o fântână de la marginea satului.

O familie şi-a petrecut sărbătorile aşteptând să se întoarcă. Nu a rămas de la el decât bicicleta sprijintă pe un gard. Fiul bărbatului măcelărit a dat peste cadavrul tatălui său. A rămas cu o imagine care îl va bântui toată viaţa.

Vezi și

Bătrânul de 92 de ani care şi-a spintecat prietenul este acum reţinut. Riscă 25 de ani de închisoare. Vârsta înaintată îl va ajuta să ispăşească doar o treime din pedeapsă. Oricum, sunt ani grei pentru un bătrân, mai ales în condiţii de detenţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » La 92 de ani, l-a ucis şi l-a tranşat pe singurul om care îl ajuta!