Antena Meniu Search
x

La concursul din Dubai, Diana Mariş a obţinut medalia de argint la paraşutism

Are doar 23 de ani dar este numărul doi mondial la paraşutism! O tânără din Târgu-Mureş a reuşit această performanţă la cel mai important concurs din lume pentru pasionaţii sporturilor aerului.

Vezi și

 Are doar 23 de ani dar este numărul doi mondial la paraşutism! O tânără din Târgu-Mureş a reuşit această performanţă la cel mai important concurs din lume pentru pasionaţii sporturilor aerului. Medalia de argint obţinută în Dubai este cel mai bun rezultat al sportivei de până acum. Diana Mariş practică paraşutismul de 7 ani, timp în care a acumulat aproape 1.000 de sărituri.

Tânăra a copilărit între avioane şi mai ales, la înălţime. Mama ei a sărit cu paraşuta chiar când era însărcinată cu Diana, iar tatăl, care este pilot, a luat-o în avion, de mică. Aşa că fetei, sportul i se potriveşte mănuşă.

Chiar dacă se numără printre cei mai buni paraşutişti din lume, Diana Mariş îşi continuă şi studiile. Este studentă la facultatea de management. De fiecare dată când are timp liber se antrenează însă pentru viitoarele concursuri din ţară şi străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » La concursul din Dubai, Diana Mariş a obţinut medalia de argint la paraşutism