Antena Meniu Search
x

La maternitatea din Ploiești, atenția medicilor se cumpără cu mii de lei

Atenţia medicilor se plăteşte cu mii de lei la maternitatea din Ploieşti. Un spital al groazei, de unde, în urmă cu două săptămâni, o gravidă a fost trimisă cu un taxi la Bucureşti, să nască

Vezi și

Atenţia medicilor se plăteşte cu mii de lei la maternitatea din Ploieşti. Un spital al groazei, de unde, în urmă cu două săptămâni, o gravidă a fost trimisă cu un taxi la Bucureşti, să nască.

Deşi e anchetă la direcţia de sănătate publică, la parchet şi la poliţie, iar managerul a fost demis, în spital nu s-a schimbat nimic. Pacientele împart saloanele cu gândacii şi folosesc băi mizere, fără apă caldă. Dau în schimb şpăgi pentru orice. Urmăriţi un reportaj filmat cu o cameră ascunsă.

Pe Mihaela, o femeie de 36 de ani dintr-un sat de lângă Ploieşti, medicul de gardă a refuzat să o interneze şi a trimis-o cu un taxi la Bucureşti. Deşi gravida avea contracţii şi risca să nască prematur. Medicul e cunoscut printre paciente.

Copilul Mihaelei s-a născut pe drum, în taxi, aproape de Ciolpani. Avea cordonul ombilical înfăşurat în jurul gâtului şi, până la sosirea ambulanţei, a murit.

O comisie a ministerului a stabilit că medicul şi asistenta care au fost de gardă erau obligaţi să-i acorde gravidei asistenţă medicală. Prin urmare, cei doi au fost suspendaţi, iar managerul spitalului, demis. Pacienţii, însă, primesc în continuare acelaşi tratament. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » La maternitatea din Ploiești, atenția medicilor se cumpără cu mii de lei