Antena Meniu Search
x

"La modă" vs. stil propriu

Când vine vorba de vestimentaţie, dacă te uiţi puţin pe stradă, constaţi că există trei tipuri de oameni!

Vezi și

 Când vine vorba de vestimentaţie, dacă te uiţi puţin pe stradă, constaţi că există trei tipuri de oameni! Cei ce se îmbracă în pas cu moda şi nu sunt deranjaţi de faptul că poartă, de fapt, o uniformă. Cei care optează pentru un stil propriu care îi pun în evidenţă. Şi cei al căror unic scop este să se simtă confortabil.

Cu siguranţă cel mai mare coşmar al vedetelor de la Hollywood şi nu numai, este ca alături de ele - pe covorul roşu - să calce o persoană îmbrăcată identic. Dintr-o dată strălucirea le dispare şi devin ţintele criticilor de modă.

Dar dacă coborâm în lumea reală, descoperim că oamenii de rând nu sunt atât de deranjaţi să-şi întâlnească "geamănul". Ba chiar o parte din ei ar fi foarte încântaţi. Bineînţeles, întotdeauna există şi reversul medaliei. În cazul nostru, oamenii ce vor să iasă din tipar şi să se remarce printr-un stil propriu.

Unii români, însă, nu ţin cont de modă. Orice ţinută ce îi face să se simtă în largul lor este binevenită. Dacă totuşi nu aveţi încă un fel anume de a vă îmbrăca, şi nici lucrurile la modă nu vă fac cu ochiul, stiliştii vin cu câteva sfaturi utile dacă vreţi să ieşiţi din tipar într-un mod decent, elegant şi ieftin.

Evident, secretul stă în arta de a şti să asortezi lucrurile, să le accesorizezi şi să dai o notă personală ţinutei. Dar, din păcate, nu toţi ne naştem cu acest dar, aşa că trebuie să ne formăm ochiul.

Într-adevăr, nimic nu se poate realiza fără puţin efort. Iar dacă vrem să aducem o schimbare în ţinuta noastră putem apela întotdeauna la un stilist, sau, mai simplu, la sfântul internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » "La modă" vs. stil propriu