Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La munte a venit deja Revelionul

Pe pârtie sau la cabană. În faţa unei mese tradiţionale sau pe schiuri. Ca-n fiecare an mii de turişti au plecat să petreacă Revelionul la pensiune. Bucătarii se întrec în pregătirea specialităţilor tradiţionale.

de Redactia Observator

la 30.12.2015 , 19:41

 Pe pârtie sau la cabană. În faţa unei mese tradiţionale sau pe schiuri. Ca-n fiecare an mii de turişti au plecat să petreacă Revelionul la pensiune. Bucătarii se întrec în pregătirea specialităţilor tradiţionale. Iar distracţia a început de astăzi. Şi ţine până la anul.

Pentru turiştii mai puţin sportivi buna dispoziţie a început cu o masă copioasă. Turiştii care au ajuns în Băile Felix au văzut cum se taie porcul şi au învăţat de la bucătari cum se face un gulaş ca la mama acasă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » La munte a venit deja Revelionul