La munte a venit deja Revelionul
Pe pârtie sau la cabană. În faţa unei mese tradiţionale sau pe schiuri. Ca-n fiecare an mii de turişti au plecat să petreacă Revelionul la pensiune. Bucătarii se întrec în pregătirea specialităţilor tradiţionale.
Pe pârtie sau la cabană. În faţa unei mese tradiţionale sau pe schiuri. Ca-n fiecare an mii de turişti au plecat să petreacă Revelionul la pensiune. Bucătarii se întrec în pregătirea specialităţilor tradiţionale. Iar distracţia a început de astăzi. Şi ţine până la anul.
Pentru turiştii mai puţin sportivi buna dispoziţie a început cu o masă copioasă. Turiştii care au ajuns în Băile Felix au văzut cum se taie porcul şi au învăţat de la bucătari cum se face un gulaş ca la mama acasă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰