Antena Meniu Search
x

La solar, minute se negociază ca la piaţă

Aleargă la solar şi ignoră toate sfaturile medicilor. E drept, şi angajaţii saloanelor de bronzat artificial le dau o mână de ajutor. Satisfac orice dorinţă, oricât de periculoasă s-ar dovedi.

Vezi și

 Aleargă la solar şi ignoră toate sfaturile medicilor. E drept, şi angajaţii saloanelor de bronzat artificial le dau o mână de ajutor. Satisfac orice dorinţă, oricât de periculoasă s-ar dovedi. Statisticile arată că, anual, în România se înregistrează în jur de 50 mii de cazuri noi de cancer de piele.

La solar e ca la piaţă. Doar că, aici, nu preţul se negociază, ci minutele. Joaca de-a minutele vine la pachet cu o mulţime de probleme, dar pentru prea puţini contează. Bronzul pe repede înainte e mai presus ca sănătatea.

În România se înregistrează, anual, aproximativ 50 de mii de noi cazuri de cancer de piele. La solar, însă, nimeni nu te avertizează, ci doar te convinge că nimic nu ţi se poate întâmpla.

Solarul a ajuns o modă. Tinerele sunt convinse că bronzul le face mai atrăgătoare. Mai grav este în ultimii ani a crescut semnificativ numărul cancerului de piele la persoanele sub 30 de ani. Rata de supravieţuite în cazul melanomului malign este de 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » La solar, minute se negociază ca la piaţă