La Târgu Mureş au sfârâit grătarele şi au clocotit ceaunele
12 echipe de bucătari, profesionişti şi amatori, s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase preparate din porc. Pentru ca gustul să fie unul autentic, Ghiţă a fost sacrificat pe loc, la prima oră
12 echipe de bucătari, profesionişti şi amatori, s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase preparate din porc. Pentru ca gustul să fie unul autentic, Ghiţă a fost sacrificat pe loc, la prima oră
Toate bunătăţurile care te duc cu gândul la Crăciun. Iar ca meniul de sărbătoare să fie complet, bineînţeles că nu au lipsit nici sarmalele.
12 echipe de bucătari s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase mâncăruri de porc. În echipa pompierilor, fumul a fost ca la el acasă.
Echipa bugetarilor i-a încântat pe vizitatorii târgului cu o ciorbă ardelenească. Cele mai gustoase preparate au fost premiate, iar de mâncat, cine nu s-a grăbit, nu a mai prins nimic.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰