Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La Târgu Mureş au sfârâit grătarele şi au clocotit ceaunele

12 echipe de bucătari, profesionişti şi amatori, s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase preparate din porc. Pentru ca gustul să fie unul autentic, Ghiţă a fost sacrificat pe loc, la prima oră

de Redactia Observator

la 04.10.2015 , 09:16

12 echipe de bucătari, profesionişti şi amatori, s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase preparate din porc. Pentru ca gustul să fie unul autentic, Ghiţă a fost sacrificat pe loc, la prima oră

Toate bunătăţurile care te duc cu gândul la Crăciun. Iar ca meniul de sărbătoare să fie complet, bineînţeles că nu au lipsit nici sarmalele.

12 echipe de bucătari s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase mâncăruri de porc. În echipa pompierilor, fumul a fost ca la el acasă.

Vezi și

Echipa bugetarilor i-a încântat pe vizitatorii târgului cu o ciorbă ardelenească. Cele mai gustoase preparate au fost premiate, iar de mâncat, cine nu s-a grăbit, nu a mai prins nimic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
Consideri că generaţiile tinere sunt mai puţin cumpătate în privinţa cheltuielilor?
Observator » Ştiri sociale » La Târgu Mureş au sfârâit grătarele şi au clocotit ceaunele