Antena Meniu Search
x

La Târgu Mureş au sfârâit grătarele şi au clocotit ceaunele

12 echipe de bucătari, profesionişti şi amatori, s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase preparate din porc. Pentru ca gustul să fie unul autentic, Ghiţă a fost sacrificat pe loc, la prima oră

Vezi și

12 echipe de bucătari, profesionişti şi amatori, s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase preparate din porc. Pentru ca gustul să fie unul autentic, Ghiţă a fost sacrificat pe loc, la prima oră

Toate bunătăţurile care te duc cu gândul la Crăciun. Iar ca meniul de sărbătoare să fie complet, bineînţeles că nu au lipsit nici sarmalele.

12 echipe de bucătari s-au întrecut în prepararea celor mai gustoase mâncăruri de porc. În echipa pompierilor, fumul a fost ca la el acasă.

Echipa bugetarilor i-a încântat pe vizitatorii târgului cu o ciorbă ardelenească. Cele mai gustoase preparate au fost premiate, iar de mâncat, cine nu s-a grăbit, nu a mai prins nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » La Târgu Mureş au sfârâit grătarele şi au clocotit ceaunele