Antena Meniu Search
x

La un pas de dezastru, pe Dunăre

Din flăcări, în adâncuri! O navă cu 5 români la bord s-a scufundat în Dunăre, după un incendiu devastator. Zeci de pompieri au încercat să stingă flăcările, dar împingătorul a cedat sub greutatea apei şi a dispărut în fluviu.

Vezi și

 Prin fumul gros, pompierii se luptă de ore întregi cu un incendiu de proporţii. Împingătorul Dunafoldvar, sub pavilion unguresc, a fost cuprins de flăcări în mijlocul apei, pe Canalul Dunăre-Marea Neagră.

La bord erau 7 marinari - 5 români şi doi unguri. Se îndreptau spre Austria, când au fost prinşi între flăcări, pe o navă încărcată cu 90 de tone de combustibil.

Oamenii au scăpat teferi. Însă împingătorul a continuat să ardă mocnit, timp de 5 ore. Şi să se inunde periculos, cu apa aruncată de pompieri. Şi a dispărut sub ape. Spre dimineaţă, nimic nu se mai vedea din el.

La suprafaţă a rămas petrolul. 50 de oameni au intervenit, ca să oprească un dezastru ecologic. Pe Dunăre, au fost puse baraje, iar navigaţia a fost întreruptă. Misiunea salvatorilor ar putea dura şi o săptămână. Mai multe barje vor încerca să scoată împingătorul ars la suprafaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » La un pas de dezastru, pe Dunăre