Antena Meniu Search
x

La zece zile de la atacul cu bombă din Arad nu a fost identificat niciun suspect. Șeful Poliției Române va coordona ancheta

Zece zile au trecut de la atacul în stil mafiot soldat cu moartea unui om de afaceri. Iar ucigaşul nu a fost încă identificat. În aceste condiţii, Șeful Poliției Române a plecat la Arad pentru a coordona ancheta, la trei săptămâni după ce a fost numit în funcţie. Până atunci chestorul Benone Marian Matei a fost şef al Direcţiei de Operaţiuni Speciale. 

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 13:37

Vezi și

Deocamdată anchetatorii au doar ipoteze: unii specialişti susţin că atacatorul nu e român şi ar fi părăsit deja ţara. Sunt foarte probabile variantele ca execuţia să fie un mesaj clar din partea unei reţele mafiote de trafic de droguri sau ţigări.

Probele digitale şi genetice adunate în anchetă au fost puse într-o bază comună de date a Interpolului, din care fac parte 182 de state. 

Dosarul în care deocamdată se fac cercetări pentru omor a fost preluat de Parchetul General. Astăzi familia a ridicat cadavrul omului de afaceri de la morgă şi urmează să-l înmormânteze. 

Omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, pe 29 mai, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » La zece zile de la atacul cu bombă din Arad nu a fost identificat niciun suspect. Șeful Poliției Române va coordona ancheta