Antena Meniu Search
x

Lacrimi amare pentru Alexandru, românul găsit mort pe un vagon de tren din Italia. ”O viață distrusă la 20 de ani”

Lacrimi amare au fost vărsate pentru Alexandru, tânărul de 20 de ani găsit mort deasupra unui vagon de tren din Primolano, Italia. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.07.2020, 10:02

Alexandru era pasionat de parkour
Lacrimi amare pentru Alexandru, tânărul găsit mort pe un vagon de tren din Italia - Facebook/ilgiornaledivicenza.it
  • Alexandru s-a lovit puternic la cap, după o săritură ratată pe vagonul unui tren din Italia.
  • Trupul său a fost descoperit după mai multe ore, pe copertina trenului, în momentul în care garnitura urma să plece din stație.

Alexandru era pasionat de parkour, iar autoritățile italiene cred că acest lucru i-a adus moartea.

Potrivit presei italiene, tragedia s-ar fi petrecut joi, 2 iulie, în jurul orei 22.00, când tânărul, însoțit de fratele său mai mic și câțiva prieteni erau în drum spre locuința lor, cu trenul, din localitatea Terme di Levico. Numai că Alexandru a decis să meargă spre casă pe deasupra trenului și nu în vagon.

S-a lovit puternic la cap, după o săritură ratată, iar asta i-a adus sfârșitul. Cadavrul tânărului român a fost găsit abia a doua zi dimineață, pe acoperișul trenului, în momentul în care trenul urma să plece din stație. Polițiștii au fost sesizați de îndată ce lucrătorii feroviari au văzut piciorul tânărului care atârna în gol, de pe copertina trenului.

La înmormântarea lui Alexandru au curs râuri de lacrimi și mesaje de condoleanțe curg pe pagina sa de Facebook:

 „Alexandru, fiecare cuvânt al acestei melodii îți este dedicat ție, pare făcută special pentru tine iubirea mea, inima mea ai frânt inimile tuturor. Nimic nu va mai fi ca înainte fără tine, mă simt pierdută în prăpastie, o parte din mine este acolo cu tine. Călătorește prin univers, zboară și apoi întoarce-te la mine, în brațele mele să te alint, să te sărut, să te îmbrățișez. O viață distrusă la 20 de ani. Nu există cuvinte pentru a descrie golul pe care l-ai lăsat. Te iubesc îngerașul meu, du-te să-ți întâlnești frățiorul“, scrie Tamara B, potrivit stiridiaspora.ro.

„Nu știu ce plăcere ai simțit să joci aceste jocuri.. Nu știu emoțiile pe care le-ai simțit.. Nu știu nimic.. Știu că acum te vom purta în inimile noastre.. Fără să-ți mai văd zâmbetul dulce și fără să-ți primesc îmbrățișarea dulce...Rămâi cu noi mereu! Drum lin, Alex“, scrie un alt prieten.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi amare pentru Alexandru, românul găsit mort pe un vagon de tren din Italia. ”O viață distrusă la 20 de ani”