Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru Darius, magicianul florilor

Simple, mici, mari, sofisticate. Toate albe. Apar de nicăieri, în staţiile de metrou, în tramvai, în parc sau în cele mai neaşteptate locuri. Sute de buchete de flori au fost lăsate în mai multe oraşe

Vezi și

Simple, mici, mari, sofisticate. Toate albe. Apar de nicăieri, în staţiile de metrou, în tramvai, în parc sau în cele mai neaşteptate locuri. Sute de buchete de flori au fost lăsate în mai multe oraşe. 

La Bucureşti, Braşov sau Sibiu. Ca într-un lanţ de iubire pe care un tânăr designer de flori l-a provocat fără să ştie, plecând dintre noi, prea devreme. Darius avea 26 de ani şi era considerat unul dintre cei mai buni florişti din România. S-a stins într-un accident de circulaţie în urmă cu trei zile. În amintirea lui, prietenii săi pun acum buchete din flori albe în locuri publice.

Aşa iese din scenă, Darius. Darius Dadoo. Însoţit de mii de flori albe. Prietenii săi le împart, fără să aleagă, tuturor necunoscuţilor care ştiu să se bucure de gesturile mărunte. Le lasă la întâmplare, în parcuri, cafenele sau chiar pe stradă. Şi nu doar prietenii lui.

Buchetele sunt ultimul dar pe care Darius îl face oamenilor. I-a iubit la fel de mult ca pe flori. Şi-a pierdut zeci de nopţi pregătind evenimente. A trăit printre flori şi a respirat bucurie. Cu ea s-a hrănit. Cu zâmbetul unei mirese, cu lacrimile de bucurie ale celor care se iubesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi pentru Darius, magicianul florilor