Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru românii uciși la Paris: au fost înmormântați împreună

Cei doi români morţi, săptămâna trecută, în atacurile teroriste de la Paris au fost conduşi azi pe ultimul drum. Ciprian Calciu şi Lăcrimioara Pop au fost înmormântaţi împreună în Franţa

Vezi și

Cei doi români morţi, săptămâna trecută, în atacurile teroriste de la Paris au fost conduşi azi pe ultimul drum. Ciprian Calciu şi Lăcrimioara Pop au fost înmormântaţi împreună în Franţa.

A fost o ceremonie privată, la cererea familiilor. Francezii s-au mobilizat în mod impresionant pentru a-i ajuta pe cei doi copii pe care românii i-au lăsat în urmă. În 2 zile, oamenii au donat peste 43 de mii de euro.

Ciprian Calciu şi Lăcrimioara Pop s-au cunoscut în oraşul Luminilor. Au ajuns acolo amândoi, pentru o viaţă mai bună. Aveau împreună un băiat de un an şi jumătate, iar de câteva luni, fetiţa Lăcrimioarei li se alăturase şi ea în Paris. Erau cu adevărat împliniţi. Până acum, când, la o petrecere aniversară, au fost seceraţi de gloanţe.

Lăcrimioara şi Ciprian au murit pe terasa restaurantului Belle Equipe alături de alţi 16 oameni. La o săptămână distanţă, francezii au organizat ceremonii de comemorare în toate colţurile ţării. Pentru cei doi români şi copiii lor au făcut şi mai mult. Peste 43 de mii de euro s-au strâns în 48 de ore după ce managerul barului în care lucra femeia a lansat o campanie on line.

Ciprian s-a născut şi a copilărit în Tulcea, iar Lăcrimioara în Satu Mare. Astăzi, la cererea familiilor, au fost înmormântaţi în Paris, acolo unde au cunoscut fericirea.

Anchetatorii cred că ucigaşul lor este Salah Abdeslam, teroristul care a fost filmat în timp ce deschidea focul asupra oamenilor din restaurantul Casa Nostra.  Tânărul în vârstă de 26 de ani este încă liber şi este cea mai căutată persoană din Franţa în acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi pentru românii uciși la Paris: au fost înmormântați împreună