Antena Meniu Search
x

LACRIMI ȘI DURERE pentru Andrada, studenta răpusă de leucemie: 'Andrada a fost MALTRATĂ la Spitalul Universitar'

Andrada Broască, o tânără studentă la Medicină, din Constanța, a fost răpusă de o boală care nu iartă pe nimeni. În ciuda eforturilor familiei, a prietenilor și a întregii comunități, Andrada a pierdut lupta. Mama tinerei a postat pe Facebook un mesaj pe cât de emoționant, pe atât de revoltător.

Andrada Broască, o tânără studentă la Medicină, din Constanța, a fost răpusă de o boală care nu iartă pe nimeni.

În ciuda eforturilor familiei, a prietenilor și a întregii comunități, Andrada a pierdut lupta. Mama tinerei a postat pe Facebook un mesaj pe cât de emoționant, pe atât de revoltător.

Prin vocea Magdei Vasiliu, mama Andradei a povestit mai multe episoade în care ea și soțul ei au fost umiliți de un sistem criminal, iar Andrada a fost condamnată la moarte.

"Andrada a fost maltratata la Spitalul Universitar din Bucuresti, timp de un an...Nu am primit un gram de chimioterapie...Pana si sange am cumparat...La Constanta s a donat pentru Andrada, 900 de persoane..N au fost in stare sa dea un fax ca sa trimita sangele...Sotul meu a platit salvarea sa aduca sangele la Bucuresti...Ne spuneau ca daca o urcam in avion face atac cerebral, comotie..Spuneau ca noi, parintii, o omoram. Andrada a plecat cu 4 bacterii in Italia...Avea hemoglobina 4, era in aplazie severa, totala, era toata vanata...Intr-un final au gasit o punga, dar nu era iradiata..Mi au dat punga si mi au spus sa merg la institut, in dr Felix sa iradieze sangele, da' repede, ca inchide! Am iesit si am batut cu pumnii in geamul unui taximetrist, sa ma duca repede, ca altfel copilul meu moare...Acolo, la institut erau 2 doamne si un domn, care ma asteptau cu tigarile in gura, extraordinar de plictisiti...Cand am ajuns, Andrada avea buzele si unghiile negre, nu vinete! Cand ii luau maduva plecam cu seringa plina de maduva impachetata cu leucoplast, sa nu curga...alergam intre doua statii, de la Universitar la alt institut! Totul era contracost..!", se arată în postarea de pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » LACRIMI ȘI DURERE pentru Andrada, studenta răpusă de leucemie: 'Andrada a fost MALTRATĂ la Spitalul Universitar'