Antena Meniu Search
x

Lacrimi si suspine la prima proba scrisa de la BAC

Prima proba scrisa le-a dat mari batai de cap elevilor. Au intarziat si degeaba s-au imbrancit cu paznicii de la intrare

Vezi și

Raman repetenti la aceasta proba. Altii raman repetenti pentru ca n-au stiut nici macar de ce e bine sa ai un model in viata. Asa ca reporterii Observator le-au dat sa rezolve subiecte mai usoare, date la Evaluarea Nationala. Experimentul ii trimite pe absolventii de liceu mai jos de clasa a VIII-a.

Examenul a inceput cu stangul pentru multi elevi. Au intarziat la prima proba scrisa, la Limba romana de la bacalaureat. Lacrimile i-au induplecat pe paznicii centrului de examen. Altii n-au avut noroc si trebuie sa vina si la toamna, la a doua sesiune a bacalaureatului.

Culmea, si subictele li s-au parut grele. Se asteptau la un roman, dar au avut de comentat o poezie. Pana si al doilea subiect li s-a parut greu, desi ar fi trebuit sa scrie un text despre "alegerea unui model in viata".

Asa ca reporterii Observatorului au coborat stacheta. Au facut un experiment si le-au dat absolventilor de liceu subiectele de la examenul sustinut in urma cu o saptamana de colegii lor mai mici, de clasa a VIII-a. N-au facut fata nici acestui examen.

Pentru ei, oricum nu conteaza decat sa ia note de trecere. Elevii mai au de sustinut doua probe scrise in functie de profilul absolvit. Momentul adevarului este stabilit peste o saptamana, pe 8 iulie. Atunci se vor afisa rezultatele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Lacrimi si suspine la prima proba scrisa de la BAC