Antena Meniu Search
x

Vremea s-a schimbat brusc după ce un val de aer polar a ajuns în România! Se anunţă lapoviţă şi ninsoare în aproape toată ţara

Temperaturile au scăzut şi cu 17 grade în numai 24 de ore, în zona de Sud-Est ţării. Iar în Capitală, au apărut deja primii fulgi de nea.

Vezi și

Temperaturile au scăzut şi cu 17 grade în numai 24 de ore, în zona de Sud-Est ţării. Iar în Capitală, aseară au apărut deja primii fulgi de nea. În perioada următoare, se anunţă lapoviţă şi ninsoare în aproape toată ţara.

În Capitală, mercurul din termometre a scăzut semnificativ şi au căzut şi primii fulgi de zăpadă. Semn că iarna vrea să îşi intre în drepturi chiar înainte de Crăciun. 

A nins ca în poveşti în Capitală. Neîncetat, au căzut fulgi mari de nea. Copacii au îmbrăcat deja haine albe. Este iarnă, este anotimpul preferat al al celor mici, dar şi un motiv de bucurie pentru cei mari.

Zăpada nu s-a depus pe şosele, însă şoferii spun că şi-au echipat maşinile corespunzător. Şi s-au înarmat şi cu răbdare pentru ce va urma.  

A nins şi în alte judeţe din ţară. În Caraş- Severin, stratul de zăpadă măsoară câţiva centimetri, iar şoferii s-au confruntat deja cu primele probleme. Oamenii spun că drumarii au fost prinşi ... nepregătiţi. 

Ieri, vremea capricioasă a făcut ravagii într-o localitate din Bistriţa-Năsăud. Un pod din Valea Ilvelor a fost luat de torenţii care s-au format după topirea bruscă a zăpezii. Zeci de oameni au rămas blocaţi în gospodării, fără drum de acces. 

Autorităţile locale din Ilva Mare promit că vor găsi rapid o soluţie. Mai ales că, în zilele următoare, meterologii anunţă lapoviţă şi ninsoare în cea mai mare parte a ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vremea s-a schimbat brusc după ce un val de aer polar a ajuns în România! Se anunţă lapoviţă şi ninsoare în aproape toată ţara