Antena Meniu Search
x

Lavinia Postolache, fostă Miss World România, e colega lui Keanu Reeves

Una dintre cele mai frumoase românce dă lovitura la Hollywood. Lavinia Postolache a pus deoparte coroana de Miss World România şi a dat podiumurile de prezentare pe platourile de filmare

Vezi și

Una dintre cele mai frumoase românce dă lovitura la Hollywood. Lavinia Postolache a pus deoparte coroana de Miss World România şi a dat podiumurile de prezentare pe platourile de filmare. 

Poate fi boemă şi romantică în clipuri promoţionale pentru designeri cunoscuţi. Poate fi senzuală şi provocatoare în şedinţe foto. A fost cea mai frumoasă româncă în 2010 şi a reprezentat ţara la Miss World, în China.

Pariul cu actoria al frumoasei brunete pare că dă roade. De când s-a mutat la Los Angeles, în 2010, Lavinia a jucat în 6 filme. Primul care i-a dat şansa de a-şi demonstra talentul este un alt român stabilit în Statele Unite. Regizorul Vlad Feier a distribuit-o în două dintre filmele sale.

Au urmat oferte de la alţi regizori, iar marea scenă hollywoodiană începe să i se deschidă româncei. Joacă alături de Keanu Reeves în "Neon Demon", un film de groază ce va fi gata în 2016. Lavinia interpretează un fotomodel, rol în care se simte în elementul ei. A lucrat în lumea modei şi înainte, şi după ce a devenit reprezentanta României la Miss World.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lavinia Postolache, fostă Miss World România, e colega lui Keanu Reeves