Antena Meniu Search
x

Le-a murit fata în braţe când aşteptau ambulanţa

Şi-au privit fiica, printre lacrimi, în ultimele ei clipe de viaţă. Şi s-au rugat să ajungă ambulanţa la ea, cât încă mai respiră. Dar Eliza n-a mai avut salvare.

Vezi și

 Şi-au privit fiica, printre lacrimi, în ultimele ei clipe de viaţă. Şi s-au rugat să ajungă ambulanţa la ea, cât încă mai respiră. Dar Eliza n-a mai avut salvare. S-a stins fulgerător la 19 ani, în ultima ei vacanţă înainte de a fi studentă. Fusese admisă la două facultăţi.

O familie întreagă plânge, unită într-o îmbrăţişare dureroasă. Un tânăr cu lacrimi în ochi frământă o poză cu Eliza. Fata pentru care până şi medicii au cerut disperaţi o ambulanţă. Şi pentru care a venit acum o maşină funerară.

Destinul Elizei s-a frânt într-o singură zi. Totul a început cu o banală durere de cap. Ora 21,26. Primul apel la ambulanţă. Bunicul fetei a venit într-un suflet la cea mai dragă nepoată a lui.

Eliza a fost dusă la un dispensar, la câţiva kilometri de casă. Medicii nu au reuşit să-i calmeze durerea. Vocea i se stingea. Ambulanţa plecase din Piteşti, de la aproape 50 de kilometri distanţă, fără medic. Erau încă departe. Iar familia era disperată.

În cabinetul medical, în aşteptarea salvării, starea Elizei s-a agravat fulgerător. Când a ajuns ambulanţa, nu s-a mai putut face nimic. Eliza era moartă. Legiştii au aflat că Eliza s-a stins din cauza unui anevrism cerebral rupt. Un vas de sânge a explodat şi i-a inundat creierul.

Oboseala din ultimele luni, stresul Bacalaureatului şi admiterea i-ar fi grăbit sfârşitul. Fusese admisă la două facultăţi. Dar nu asta a ucis-o, se plâng părinţii. Putea fi salvată dacă ambulanţa se grăbea.

Eliza e a doua tânără din Argeş, lovită de acelaşi ucigaş tăcut în ultimul an. Prima a fost Carolina. Avea 18 ani şi visa să ajungă medic. Era la şcoală, când a început durerea de cap. Diriginta a trimis-o la spital, cu taxiul. Părinţii au adus-o acasă, în sicriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Le-a murit fata în braţe când aşteptau ambulanţa