Antena Meniu Search
x

Lecţie de supravieţuire. Bărbatul dispărut pe muntele Semenic a reușit să iasă singur din pădure

Lecţie de supravieţuire pe muntele Semenic. În timp ce zeci de oameni căutau disperaţi un bărbat dispărut de trei zile, omul a reuşit să ajungă singur lângă un ocol silvic, după ce se rătăcise

Vezi și

Lecţie de supravieţuire pe muntele Semenic. În timp ce zeci de oameni căutau disperaţi un bărbat dispărut de trei zile, omul a reuşit să ajungă singur lângă un ocol silvic, după ce se rătăcise

Bărbatul a ajuns singur la un loc populat, aflat la câţiva kilometri distanţă de locul din care plecase. Angajaţii unui ocol silvic au fost cei care l-au văzut. Omul era slăbit şi epuizat, dar teafăr. După ce şi-a dat seama că s-a rătăcit, bărbatul de 59 de ani a reuşit să supravieţuiască, timp de două nopţi, fără un adăpost, pe munte.

Cum situaţia era critică, în primul rând, omul şi-a împărţit puţina mâncare pe care o avea, astfel încât să-i ajungă cât mai mult timp. De temperaturile joase din timpul nopţii, bărbatul s-a ferit în culcuşuri făcute din crengi şi frunze uscate.

Bărbatul plecase sâmbătă, din comuna Teregova, din Caraş-Severin, împreună cu alţi trei oameni, la cules de ciuperci. În jurul prânzului, fratele bărbatului ar fi fost ultimul care a mai vorbit cu el, la telefon. Era la aproape 20 de kilometri distanţă de comuna din care plecase.

De atunci şi până azi, nimeni nu a mai ştiut nimic de el. La câteva ore de la dispariţie, aproximativ 40 de săteni au şi început căutările. De ieri, li s-au alăturat peste 100 de poliţişti, jandarmi, salvamontişti, dar şi voluntari.

Iar astăzi, căutările s-au făcut inclusiv cu o dronă, cu camere cu termoviziune, dar şi cu nişte câini de urmă. Până la urmă, bărbatul s-a salvat singur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Lecţie de supravieţuire. Bărbatul dispărut pe muntele Semenic a reușit să iasă singur din pădure