Antena Meniu Search
x

Observator Special: Legatura intre oniric si politica

Politica a starnit dintotdeauna dintre cela mai diverse reactii in randul romanilor. Fie sunt impotriva regimuluii, fie sunt in favoarea lui.

Vezi și

Cert este faptul ca ajunge un mic impuls pentru a se ajunge la o adevarata controversa. Iar discutiile in ale politicii pot fi interminabile. Ba mai mult, este de ajuns sa spui cuvantul magic, restul propozitiei sau intrebarii nici nu mai conteaza. Care este legatura intre oniric si politica vedeti in materialul de mai sus.

ONIRIC, -A, onirici, -ce, adj. 1. Privitor la vise, care apartine visului; care delireaza, care aiureaza din cauza unei obsesii sau unor halucinatii. ◊ Delir oniric = delir asemanator cu visul, care se manifesta in unele boli psihice si in care bolnavul se comporta ca un somnambul. ♦ Care este strain de ce se intampla in jurul lui, care traieste intr-o lume de vis. 2. care are ca tema principala situatiile onirice.

Asta inseamna, de fapt, termenul „oniric”. Doar ca, la un test facut pe strada, putini trecatori au realizat ca un presedinte nu poate fi oniric, ci doar onorific.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Legatura intre oniric si politica