Antena Meniu Search
x

Legea care va interzice comercializarea tigarile aromate in Europa schimba regulile contrabandistilor

Legea care spune ca tigarile aromate nu se vor mai comercializa in Europa incepand cu 2015, schimba regulile contrabandistilor. Speculantii si-au modificat deja oferta. Filmati cu o camera ascunsa, vanzatorii de ocazie nu mai vand tigarile aromate cu pachetul, ci doar la cartus.

Vezi și

Speculantii isi cauta de ani de zile, musterii prin jurul pietelor bucurestene. Oferta lor e bogata: tigari normale, subtiri sau aromate. Insa, anuntul facut de autoritati zilele trecute, ca tigarile cu arome vor fi interzise din 2015, a schimbat total oferta comerciantilor.

Pretul tigarilor de contrabanda e cel putin la jumatate fata de pretul din magazine. Iar vanzatorii de ocazie se plang ca profitul lor nu e tocmai pe masura efortului de a risca o amenda sau de a ramane fara marfa.

Chiar ieftine, tigarile sunt nocive. Medicii avertizeaza ca tigarile aromate pot face chiar mai mult rau decat cele normale.

Prin continutul de mentol, determina o senzatie de anestezie, de paralizie la nivelul gatului, si atunci fumatorul consuma o cantitate mai mare de tigari pentru ca nu are aceea senzatie de iritatie pe care o ofera o tigara obisnuita.

Noua directiva prin care tutunul cu arome dispare de pe piata va intra in vigoare abia in 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Legea care va interzice comercializarea tigarile aromate in Europa schimba regulile contrabandistilor