Antena Meniu Search
x

Legea pensiilor 2018. Ministrul Muncii anunţă dezbatere şi creşterea punctului de pensie

Legea pensiilor 2018. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că legea pensiilor va intra din septembrie în debzaterea parlamentară.

Punctul de pensie va creşte la 1.250 de lei de la 1.100 de lei
Legea pensiilor va intra din septembrie în debzaterea parlamentară - hepta

Legea pensiilor 2018. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că legea pensiilor va intra din septembrie în debzaterea parlamentară.

Toată lumea va putea să-şi spună punctul de vedere pe lege, poate trimite mesaje la minister cu ce i se pare în neregulă sau să ceară anumite modificări.

Legea pensiilor 2018. Dezbatere parlamentară

“Va intra din septembrie în dezbatere parlamentară fără niciun fel de dubiu. Noi va trebui să-l ţinem o lună de zile în dezbatere publică, pentru că este un proiect al Guvernului. Sigur că va fi probabil  mai mult de o lună de zile pentru că vom ieşi în această vară cu el. Toată lumea poate să-şi spună punctul de vedere pe legea aceasta a pensiilor, poate trimite mesaje la minister cu ce i se pare în neregulă la această lege, să solicite anumite modificări”, a spus Olguţa Vasilescu.

Legea pensiilor 2018. Punctul de pensie creşte

"Punctul de pensie creşte etapizat şi vedeţi că nu am avut nevoie de o nouă lege a pensiilor ca să facem această creştere pe punctul de pensie. Următoarea este prognozată în primăvară. Punctul de pensie va creşte la 1.250 de lei de la 1.100 de lei”, a declarat Olguţa.

Legea pensiilor 2018. Promisiunea lui Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în această vară va lucra cu premierul Viorica Dăncilă, cu ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi cu alţi colegi pentru realizarea unei noi legi a pensiilor care să "îndrepte o uriaşă nedreptate care există în România de ani buni". Dragnea mai anunţă că până la finalul anului legea va fi adoptată de Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Legea pensiilor 2018. Ministrul Muncii anunţă dezbatere şi creşterea punctului de pensie