Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Legumele defecte sunt cele mai gustoase

Vrei legume bune? Atunci trebuie să le guşti! Îndemnul vine de la legumicultorii cu experienţă. Roşiile gustoase sunt cele crăpate, iar castraveţii buni sunt cei cu multe seminţe.

de Redactia Observator

la 22.07.2014 , 20:47

 Vrei legume bune? Atunci trebuie să le guşti! Îndemnul vine de la legumicultorii cu experienţă. Roşiile gustoase sunt cele crăpate, iar castraveţii buni sunt cei cu multe seminţe.

Aşa pot fi recunoscute legumele bune, coapte şi gustoase. Secretul îl aflăm de la cel mai mare legumicultor din comuna ilfoveană Vidra. Vlad Gheorghe are două solarii cu legume. Toată producţia ajunge în pieţele şi magazinele din Capitală.

Cu alte cuvinte, chiar dacă aspectul exterior nu încântă privirea, interiorul satisface papilele gustative. Lucru neştiut de mulţi cumpărători. Iar comercianţii recunosc că scot la tarabă marfă care să fie pe placul clienţilor.

Vezi și

Şi ardeiul românesc este, de regulă, neuniform, iar castravetele bun trebuie să fie cât mai lung. Chiar dacă suntem în plin sezon, preţurile legumelor nu au scăzut. Un kilogram de roşii, de exemplu, se vinde în piaţă şi cu 5 lei, iar cel de ardei cu 3 lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Legumele defecte sunt cele mai gustoase