Antena Meniu Search
x

Leo Iorga, operat, din nou, pe creier

Încercare grea pentru Leo Iorga. La doar un an de când a fost operat pe creier din cauza unei tumori, astăzi a ajuns din nou în sala de operaţie. Intervenţia a fost făcută chiar în locul din care acum un an, medicii îi scoateau o tumoră de mărimea unei măsline.

Vezi și

Încercare grea pentru Leo Iorga. La doar un an de când a fost operat pe creier din cauza unei tumori, astăzi a ajuns din nou în sala de operaţie. Intervenţia a fost făcută chiar în locul din care acum un an, medicii îi scoateau o tumoră de mărimea unei măsline. În acea parte a creierului s-ar fi acumulat lichid, spun surse apropiate artistului. Colegii de trupă şi de scenă sunt siguri că Leo va trece cu bine şi peste această operaţie.

Leo Iorga ştie cu siguranţă pentru ce trăieşte. De patru ori a fost greu încercat de viaţă şi de fiecare dată a învins boala. Astăzi a mai trecut de un hop.

Intervenţia a fost una minim invazivă, exact în locul din care medicii au scos în urmă cu un an tumora de mărimea unei măsline. Astăzi medicii au curăţat, practic, acel loc, în care s-ar fi acumulat lichide. Surse medicale spun că operaţia s-at fi încheiat cu succes. În urmă cu patru zile, artistul a urcat pe scenă şi a cântat o oră alături de trupa Pact. Tot atunci Leo a vorbit despre lupta lui cu boala.

Leo Iorga ar trebui să se recupereze rapid. Luna viitoare, vrea să urce pe scenă. Iar în noiembrie să organizeze un turneu prin toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Leo Iorga, operat, din nou, pe creier